Kategorier
Speltips

Spel mot Barcelona, lyssna på den du!

Spela mot Barcelona, det är knepigt.

Barcelona, du hör hur fint det låter, men idag blir det spel mot laget. Lyssna på den du!

Har du hört den förut, spela inte på skidor!!! Eller följ inte mina råd då det gäller skidor, det är att slänga degen i sjön. Åter ett fullständigt värdelöst tips i går. Men både Oskarshamn och Tottenham, satt ju som smäckar.
Grattis till oss som verkligen tog häng på dessa tips. Följde ni alla mina speltips, då inkluderat skidor, så blev det lite mindre i kassan, det kan inte hjälpas. Idag, torsdag, åks det skidor på nytt i Italienska Toblach, och frågan är ju om jag ska dra en gång till. Jaktstart. Nja jag avvaktar, det kan komma ett tips senare idag. Damerna startar 13,30.
På fotbollen handlar det om ganska stora matcher. I Italien hittar jag kvällsmatchen Milan – Juventus. Det senare laget har sin storstjärna Ronaldo på startelvan, medan Milan får vänta på Zlatan. Juve är dessutom något favoritspelad på oddset, så jag vet inte. Oddset på oavgjort kan locka, 3,35. Men Milan har trots allt tio poäng mera i tabellen, och har radat upp segrar trots Zlatans frånvaro de senaste matcherna.
Nu har jag bestämt mig, jag plockar i en hemmaseger till trevliga oddset 2,95 på ATG.
I Spanien ska Barca åka till Bilbao och ta sig an Athletic, en icke allt för angenäm uppgift, senast laget var på besök blev det förlust med 1-0. Med tanke på det trevliga oddset på hemmavinst, så spelar jag nog mer med hjärtat än med huvudet. Så några kronor på en hemmavinst får det allt bli.

Dagens tredje tips hittar jag i Italien, där Crotone tar emot formstarka Roma, det skrev jag utan att ha kollat ordentligt, Roma verkar vinna det mesta, och har minst sex segrar i Serie A. Jag tyckte mig se en förlust i senaste, men det var fel på min statistik, det var Cretone som inkasserade en ganska ordentlig förlust, då mot Inter med 6-2. En sådan förlust lämnar man icke i duschen, den följer nog med in på planen även på Roma. Jag lägger mitt tips på att Roma förlänger sin segersvit.
Så dagens spel infinner sig dels klockan 15 i eftermiddag, på Stadio Ezio Scida. Ska ni titta på plats, så bör du nog snabba dig, det ligger längst ner i Italien, på sulan. Å andra sidan kommer du nog inte in, det är Corona även i Italien, så det bästa är nog bara att ta över fjärrkontrollen, och sappa lite. Jag har icke spanat på TV-tablån för att kunna avgöra om matchen visas eller ej.
De övriga tipsen börjar inte spela förrän i afton. Strax innan 21 börjar man i Milano, och i norra Spanien är det avspark exakt klockan 21. Det är ingen idé att ens försöka ta dig dit, det är Corona överallt. Här bör ju någon av sportkanalerna visa någon match. Det får bli att dra matchtröjan över sig och försöka f tag i fjärren. För egen del brukar jag somna i soffan, så även om jag vinna matchen om fjärrkontrollen, så är hustrun så smart att hon avvaktar tills det snusar i min soffa, då klämmer hon redskapet och väljer på egen hand det hon vill se. Jag lovar, det är inte de matcher jag har intressen i.
Ta det nu lugnt med ditt spelande, någon lite tia får man satsa, blir det mera, då ska du kolla med stödlinjen, och se om du behöver hjälp. Det ska vara roligt, blir det ont i magen, då är du på fel nivå.
Vän av ordning har noterat en annan stormatch i afton, derbyt uppe i Manchester England, mellan United och City. Jag har tittat och funderat i många olika banor, men jag hittar inget spår jag gillar, därför avstår jag från denna match, trots ganska lockande odds. Det handlar inte om ligan utan FA-cupen. Jag skulle gissa på att båda lagen hellre vinner ligan, och att man därför kan ställa över vissa spelare, något som drastiskt kan förändra läget, så jag avstår.

Ett av dagens speltips handlar om Atletico Bilbao, där Barcelona står för motståndet.
Ett av dagens speltips handlar om Atletico Bilbao, där Barcelona står för motståndet.