Kategorier
Speltips

Morecambe och Juventus, sug på den du.

Speltips på Morecambe, den ser du inte ofta. så ta rygg!

Dagens speltips är ganska unikt. Morecambe som favorit borta mot självaste Chelsea, den trodde du inte skulle komma, och jag måste erkänna inte ens jag trodde på den. Men man ska aldrig vara för säker, det kan bli vad som helst, och med tanke på hur illa hemmalaget spelar, så är en bortaseger lika trolig som hemmavinst. Lägg därtill pigga oddset 34 gånger degen, då blir valet lätt. Jag förlorar hellre en tia på ett sådant odds, som dessutom kan vara troligt, än förlorar min tia på ett hemmaodds på 1,07, som kan bli förlorat på en snedspark av försvaret. Nu åker vi.
Gårdagens spel gick väl så där, kan jag tycka. Visserligen hade jag alla rätt till slut, men min peng på Arsenal var vinst vid full tid. Nu behövde de ytterligare en förlängning för att peta i två bollar, lite tråkigt att de inte kan avgöra inom ordinarie. Det innebar att min insats emigrerade, sådant tycker jag alltid är mindre skoj. Men Man U levererade, och man släppte in Zlatan de sista fem. Vilket torde innebära att han är på väg tillbaka, de ska jag komma ihåg. Det var kanske tur att han inte kom in innan, jag hade ju spel på mindre än 2,5 mål, det blev hemmavinst med 2-0, vilket innebar plus i kassan. Även matchen satte jag. Bra jobbat G.
Idag kan jag inte undvika en skräll, Chelsea, ska ta sig an Morecambe, som har en ganska hyfsad vinstrad, dock inte riktigt samma motstånd. Men Chelsea vacklar i sin form, förluster lite här och där. Jag lovar jag ska inte satsa hela plånboken, men några få kronor kan ju vara kul. Oddset hos ATG är pigga 34 gånger, och det skulle ju fylla på min spelbörs ganska ordentligt. Spela på Chelsea är kanske vettigare, men ändå inte. Blygsamma 1,07 . Det är trots allt elva spelare på varje sida. En liten sneträff, och så kan den dagen vara förgången.
Det andra spelförslaget hämtar jag i Turin, där segerrusiga Juventus ska ta sig an lilla Sassuolo. Juve har pigga oddset 1,34, det lockar till försiktigt spel. Det ska nämnas att de två senaste mötena har det blivit oavgjort. Jag laddar på med dubbelchans i stället. X och bortavinst ger 3,40. Dert kan ju blivit lite mycket glädjerus för Juve efter deras senaste match mot Milan, där de vann. Så då var dagens spel på plats, bara att luta sig tillbaka och njuta av inkomsterna.
Visst har jag sagt att ingen mera krona på skidorna. Nu kollade jag och ryssen Bolshunov fick 3,25 för vinst idag. Det måste jag vara med på, en liten tia får han. Ebba ger 1,45, det avstår jag. Det är bara dagens lopp det gäller, ingen tiotalseger i Tour de Ski. Omkring klockan ett sätter damerna igång, några timmar senare blir det herrar. Det blir en ba eftermiddag. Jag får ha fotbollen på Ipaden. Härliga sporthelger numera, ser fram mot denna vår.

Morecambe, den lilla fotbollsorten i Nordvästra England, där man kan få se ljuvlig fotboll och vackra solnedgångar
Dagens speltips handlar om Morecambe, den lilla havsorten i nordvästra England.