Kategorier
Speltips

Idag finns det inga spelvärda tips!

Gårdagens spel innehöll inga sensationer, i vart fall inte den jag ville, nämligen att Chelsea skulle förlora mot Morecambe. Hemmalaget vann ganska enkelt med 4-0, men erkänn att mitt förslag var ganska lockande, 34 gånger degen. Med resultatet i hand kan jag kanske inte skryta med det mest säkra spelet, oavsett hur högt oddset är. Chelsea gav 1,07, det är lite mera pengar tillbaka än satsat, i det här fallet blev det ganska mycket mer än mina 0 kronor, det får jag nog erkänna.
Mitt andra drag, X2 mellan Juventus och Sassuolo gick även det i stöpet. Dejan Kulusevski kom in i slutet av första, då det ännu stod 0-0. Jag vet inte hur mycket den gode Dejan påverkade men efter att han kom in så petade Juve in tre mål, vara Ronaldo fixade ett i nittionde. En ganska klar hemmaseger med andra ord, och mina tankar kom åter på skam. Det är hårda smällar för en man av min kaliber. Nåväl, måndag och nytt letande i tabeller, spelförslag och annat, ska nog kunna skrapa ihop lite trevliga inlägg, som kan förbättra kassan.

Nu har jag letat ordentligt och jag hittar faktiskt inget som är spelbart. Så det får bli den möjligheten som alltid finns, att avstå spelet, och då komma tillbaka i morgon. Det finns spelobjekt, men det handlar om okända ligor, Indien och Grekland, för mig ganska okända ligor. Jag försökte komma på ett Grekiskt eller Indiskt lag, men se det gick icke. Så inget spel idag.

Inga Speltips för vare sig mig eller lilla barnet.
Inga Speltips för vare sig mig eller lilla barnet.