Femtio nyanser av honom – Sammetsröda Rummet (Mindtwister/Imagination)


Fakta:
Antal spelare: 3+
Ålder: 18+ år
Innehåll: 200 Sammetsröda rummet-frågekort, tärning, regler

Här kommer alla de där frågorna du saknat från spelet Femtio nyanser av honom. De där lite mer inträngande, väldigt personliga och nyfikna frågorna om annat än vad som frågorna från grundspelet tar upp. Ja, grundspelets frågor var ju ”vanilj-varianten”, detta är det heta, det sammetsröda, ett kryddigt tillskott…

Nu tas spelet/diskussionen till en ny nivå. Nu är det speglar i sängkammaren, könshår, analpluggar, gruppsex, trekanter, besök i sexbutiker, köp av porr-TV-kanaler, kondomer i handväskan-frågor. Nu mer än någonsin tidigare gäller det att alla deltagarna vill och vågar prata sexerfarenheter och sexfantasier med varandra. Ja, högt i tak är sannerligen ett krav!

Den lilla asken innehåller 200 nya frågor, en tärning (3 blåa och 3 röda sidor) samt regler. Kasta tärningen för att se om det blir en mer laddad, hetare, ny, röd fråga eller en mer snäll blå variant från grundspelet som skall läsas upp och besvaras.

Vem av dina väninnor skulle bli den bästa sexslaven? Vem äger ett par handbojor? Vem skulle må bra av lite smisk och vem är sämst i sängen utan att veta om det?

Vem hoppar i säng med vem som helst och vem kan övertalas till att posera naken i en herrtidning? Vem tackar ja till ett swingers-party och vem tar på sig en ögonbindel och låter en främling smeka henne?

Ja, vem? Det kan man undra. Vem vill och vågar du peka ut i kompisgänget och kan du ge en bra motivering? Vad tror vännerna om dig? Personligt? Ja, visst blir det så, men är det kittlande och spännande eller bara pinsamt?

Detta är såklart skapat och skrivet för att spelas av kvinnor som gillar män, och som gillar att tillsammans skvallra om män, sex och dylikt. Tyckte du att grundspelet föll dig i smaken skall du såklart addera de här frågorna. Är det bara extra spännande frågor du vill ställa till vännerna kan du såklart skaffa detta utan att tvunget behöva basspelet. Själva spelet med vunna marker, poängräkning etc. kan ju inte vara den viktigaste eller mest intressanta biten med det här…