Kategorier
Speltips

F1-säsongen börjar idag

F1-säsongen börjar idag


Äntligen drar F1-säsongen igång. Nu blir det bara att hämta in penningarna, för det kan väl inte vara så svårt att peta in några segrare. Det handlar nog egentligen bara om två spelare. Mästaren Hamilton och utmanaren Verstappen. Den senare körde ju till sig pole i går, med mästaren hack i häl. Hamilton ger 3,25 på ATG för seger, så det klämmer jag in utan att fundera. Sedan får det bli någon liten tia på Verstappen, också. Han är ett hot, jag kan inte säga annat. Övriga i fältet kan jag nog bara se som utfyllnad, de som kan ta plats när de här två missar. Idag tror jag inte någon ens tänker tanken på att missa. Det kan ju i och för sig komma någon liten olycka, som ställer till det. Knappast troligt, om nu inte mästaren vill utmana lite för snabbt, och drar in i utmanaren.

Lite på toppen – OutsideNu verkar i ock för sig Alonso fått lite fart på högerfoten. Jag ska inte säga att han utmanar till segern, men som jag skrev, ett litet hack i maskineriet, och han kan gott vara på plats. Jag lägger en tia på oddset 301 gånger. En annan kille som jag börjar få lite förtroende för är Russel. Här spelar jag en tia enbart för att han har sådant odds, 2501. Tack för de tjugofemtusen som kan fyllas på hos mig. Om detta odds kliver in, då är spelkassan fylld för flera år framöver, och jag kan enbart koncentrera mig på att hitta lämpliga spel. Det räcker hyfsat långt även om Alonso vinner, drygt 3000 spänn i min kassa. Problemet med sådana här små önskningar är ju tyvärr att de sällan kliver in, det var väl egentligen bara en gång förra året då vare sig Verstappen eller Merca vann. Om man kunde hålla sig till den kunskapen, så kanske kassan ändå kom att bli ganska välfylld. Det går ju att spela med varierade insatser, och då ändå få lite plus i kassan. Men litar man på sig själv? Icke, här ska de stora pengarna fram. Den tanken som ofta skapar hål i kassan.
Vill du ha en riktig rensare så ska du plocka in lill-schumacher. Han och Lafiti hittar du till drygt 4000 i odds. Jag tror att han kommer att följa mycket i sin faders fotspår, och inom kort hitta en styrning i en bil som har lite chans, varför inte Ferarri, där pappa firade så stora triumfer. Vänta och se. Jag tror inte man får sådana här lysande odds framöver på pojken. Kolla efter MSC i bildrutan, det brukar ju stå tre första i efternamnet, men det här är ett arv från pappa. Som också hade MSC för att skilja sig från brodern Ralp.

TV-sportIdag klockan 16.00 drar det igång. Om jag inte minns alldeles fel, så handlar det om över tjugo lopp i år. Man börjar i Bahrain i stället för Australien. Jag kommer definitivt att sitta bänkad. Formel ett är lite som julafton för mig. Jag gillar när det går undan, med riktiga grejer. Och kan det dessutom fylla på kassan, så kan jag bli än lyckligare.
Egen motion
Det behövs vältränade killar som kör F1, det kan jag inte på långa vägar påstå att jag är. Men jag kämpar lite åtminstone, jag har en plan. I den planen ingår en daglig promenad om drygt 7500 steg. Det är kämpigt ibland, men någon måste ju göra det. Idag kom dessutom hösten, med kraftig blåst och regn, vilket gör att det kan bli extra kämpigt. Men jag är hemma i god tid innan dagens höjdpunkt börjar, var så säker.

F1-säsongen börjar idag!
F1-säsongen börjar idag!