Kategorier
Speltips

Arsenal och Man U är dagens speltips

Dagens speltips – Arsenal och Man U

Det blev inga tips i går, jag var alldeles för trött efter min lilla resa till huvudstaden. Sov dåligt på natten, och det är inga bra förutsättningar då det ska klartänkas. Det är något bättre idag, Lördag. Det får bli lite chansspel utan egentliga djupanalyser, men nog tror jag att både Arsenal och Man U ska kunna plocka hem lite segrar. Arsenal tar sig an Newcastle U idag klockan 18,30.

Man får gå tillbaka till april 2018 för att hitta en vinst för Newcastle, då på hemmaplan. På Arsenals hemmaplan är det betydligt längre sedan, jag kan inte se det i min statistik. Jag letar inte längre, utan petar in någon liten krona på Arsenal. Det är i ock för sig skitodds, 1,38 men det gäller ju bara att hämta hem pengen. Än värre är det för mana andra tankar, kvällsmatchen, där Man U ska ta sig an Watford, 1,28.

Knappt spelbart, men som skrivet, jag chansar idag. Jag lägger in några kronor på en målsnål match, 2,38 på under 2,5 mål, det är väl knappt, men jag susar in på det, som kan bli ett bra spel. Tittar jag bakåt, så är det inget lysande resultat, på de sex senaste matcherna mellan lagen har det resultatet gått in två gånger, alltså fyra gånger med fler än 2,5 mål. Det ska vara lite spännande, också. Jag stoppar mina spel där. Ska ägna resten av dagen åt att försöka klura ut några höjdare tills i morgon, Söndag. Återkom då, så kommer du att finna njutbara tips som kan fylla på din spelkassa.

Arsenal och Man U. Dagens speltips kommer från England.
Dagens speltips kommer från England.