Kategorier
Speltips

2021-01-05 – Dagens speltips 2

Mina Speltips, en chans idag.

Tre män som deppar idag, Filippo i Italien, Klopp i England och så då jag. Inget spel på plats i går, men tränarna i respektive lag bör vara lite mera bekymrade. Cremonese drog in sin tredje 1-0-förlust mot Chievo. Och så då Liverpool som drog hela vägen till sydkusten, Southampton, och fick inte ens in ett enda mål, det var ju definitivt inte så jag tänkte mig utfallet i dessa två matcher. Men lugn, inget att gråta över, några tio i mindre kapital. Jag tror tränarna har större bekymmer.
Nåväl idag är en ny dag, som någon nu så käckt textat en populär sång, som jag trots idogt letande i minnet, icke kommer på vem. Det finns inte så väldigt många spelobjekt idag, lite fotboll, SHL och så skidor i Toblach.

Om du minns för några dagar sedan, så lovade jag mig själv att inte spela på något annat än trevliga fotbollsmatcher. Löften är till för att brytas, i vart fall då det gäller spel. Mina fyra tips från damernas Tour de Ski, var ju Stupak, Sorina samt Faendrich och slovenska Lampic. De två första ger 15 resp 34 gånger insatsen och de två senare ger 301 gånger insatsen. Klart spelvärt med en tia på varje.
Nu har dom lagt även Linn på det senare oddset, så jag klämmer en tia även på denna sprudliga åkare. Det är kanske ganska bortkastat, men definitivt icke chanslöst. När så Moa har 501 gånger penningar på vinst, tja du vet ju min taktik. Frida ger 1,85 för vinst, och det tycker jag är för lågt, det är inte spelbart, då skulle jag nog hellre sätta några spänn på Ebba, som ger 7,5. Men nu får jag sansa mig, det ska vara möjligt, också.
Så var det Ishockey. Även här sa jag att jag icke skulle spela mera när nu Oskarshamn hängde in sin 16 förluster i svit. Kan det bli brott i den trenden? Ja jag trodde ju det mot Frölunda, och nu är det Brynäs, så att det kan jag tro än mera på. Ju flera förluster, ju närmare vinst kommer man, så det blir att plocka in några spänn på detta. I övrigt lämnar jag mina tankar utanför fotbollen. Kliver in i matchen, och ser vad som kan hända här.
Efter Liverpools förlust, så står några lag i kö för att ta över ligaledningen. Främst är det Man U, som har matchen mindre spelad och ändå ligger på samma poäng. Och andra laget i Manchester, nämligen City ligger ju två matcher bakom, men bara fyra poäng. Två vinster och Liverpool blir passerat oavsett hur man nu vill. I Morgon är det derby i Manchester, och hur man ska lägga sina pengar där, det vet jag icke, ännu. I afton handlar det om Tottenham mot Brentford. Nu kan man ju tycka att Tottenham ska leka hem detta, men glöm icke att Brentford har fyra raka segrar, dock i en lägre division. Jag får lägga in några spänn på Tottenham, och hoppas att min trend kan bli till det bättre. Förluster gör ingen rik…
Jag tror jag stannar där med mina speltips. Det går säkert att leta efter ytterligare små pärlor, men trettondagsafton är ingen stor dag i fotbollseuropa. Efter mina tunga förluster i går, så tar jag det lugnt idag, slickar såren, och slår på skidorna in på lunch. Kan kanske bli ett glädjeskutt där, vi får se. Och så laddar jag i lugn och ro inför morgondagen, då det är stor match i både Manchester och Milano. Det känns lite mera motiverat att leta spikar där, i stället för att svamla i ligor, som knappt är kända.

Mina Speltips - Tottenham
Mina Speltips – Tottenham

Ett svar på ”2021-01-05 – Dagens speltips 2”

Stängt för kommentering.